Vacancies

The job expectations are currently only available in Swedish. Please contact us if you want more information in your language. Or switch to Swedish by clicking the link at the top of the page.

Nu söker vi en kundansvarig projektledare med branscherfarenhet

Vi behöver bygga ut vår projektledargrupp med ytterligare en kund-ansvarig projektledare som kan leda och genomföra små och stora översättningsprojekt med kunden i fokus.

Vi söker dig som kan leverera resultat, prioritera och koordinera. Du ska kunna delegera och vara strukturerad, samt trivas med administrativa uppgifter samtidigt som du tänker affärsmässigt. Framförallt ska du vårda och utveckla våra kunder.

Grundkrav är att du har goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift, samt grundläggande datakunskaper och branscherfarenhet. Ytterligare språkkunskaper är en merit och har du akademisk utbildning ser vi det som positivt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten omfattar heltid och placeringsorten är Göteborg. Du rapporterar till chefen för projektledargruppen.

Vi är ett växande företag och sitter i historiska området Klippan, granne med Gamla Älvsborg, Sockerbruket och Röda sten.

Vill du veta mer, besök vår hemsida www.kommunicera.se
Frågor om tjänsten kan ställas till sara@kommunicera.se
Ansökningar skickas till eva@kommunicera.se

Vi har kollektivavtal med Unionen.

Löpande intervjuer, tjänsten tillsätts snarast möjligt.


Kommunicera Communications AB, Klippan 1J, SE-414 51 Göteborg | +46 31-346 15 00 | info@kommunicera.se

© Kommunicera Communications 2010-2018, Kommunicera översättningar AB 1995-2010